DESPRE NOI

Reputația noastră se bazează pe competență, profesionalism și comportamentul nostru responsabil. Dorința noastră este de a oferi cea mai înaltă calitate a serviciilor de banchete, care ne provoacă zilnic să fim cei mai buni în tot ceea ce facem. Depunem maxim efort să fim cea mai bună sală de nunți!

CUM FACEM?

Simplu, noi iubim oamenii! Iubim ceea ce facem! Ne place să ascultăm cerințele clientului și să organizăm evenimentul visurilor lor! Ne asigurăm succesul prin faptul că avem o echipă profesionistă de înalt nivel.

Ceea ce contează pentru noi este calitatea, nu cantitatea evenimentelor pe care le-am putea organiza. De regulă, organizăm doar câte un eveniment pentru a ne concentra toată atenția. Gândiți-vă la noi ca pe un boutique de lux pe care îl găsiți în inima orașului Milano, aici în Chișinău!

CU NOI, LUCRAȚI CU CEI MAI BUNI!

Cu trei spații unice care pot găzdui petreceri de aproape orice dimensiune, Sala Mare, Sala Mică și Terasa cu grădina, Mi Piace Park Residence vă oferă o atmosferă de lux, facilități și servicii excepționale pentru fiecare eveniment. De la evenimente de 300 de clienți până la întâlniri de afaceri mai mici, mai intime, veți găsi spațiul potrivit în cadrul evenimentelor familiei noastre.

În plus, decorul nostru notabil și opțiunile de lumini LED pentru decor, adăugă lumină și culoare personalizată. Procesul de planificare a petrecerilor poate fi distractiv cu ajutorul specialiștilor noștri! Așadar, rezervați o vizită la Mi Piace Park Residence și permiteți-ne să vă ajutăm să facem un eveniment de invidiat!

BUCĂTĂRIA NOASTRĂ

Succesul stilului nostru de preparare este dat de cele mai bune ingrediente, fiind folosite în cel mai simplu mod pentru a spori aromele naturale. Produsele sunt pregătite ”la minut”, nimic nu este pre-gătit, astfel încât bucătării noștri calificați să poată fi siguri că festinul culinar este pregătit cu grijă. Calitatea bucatelor noastre este foarte importantă pentru noi, deaceea multe din produse, carnea, lactate și altele pe care le folosim zilnic, sunt produse la ferma noastre. Astfel procesul de creștere și atenția cu care sunt îngrijite, sunt controlate direct de noi.

Echipa bucătarului Chef Alexandru Comerzan sunt în mod constant pregătiți pentru a oferi cele mai savuroase preparate din bucătăria italiană. Cu scopul de a fi mereu cei mai buni, căutăm perfecțiunea în noi feluri de mâncare. Astfel dorim să oferim cele mai bune preparate clienților noștri. Calitatea și prospețimea produselor noastre se unesc pentru a încânta și pentru a îndeplini cele mai înalte exigențe.

MiPiaceParkResidence-131copy1
MiPiaceParkResidence-100copy1
MiPiaceParkResidence-167copy1
MiPiaceParkResidence-122copy1
MiPiaceParkResidence-110copy1
MiPiaceParkResidence-164copy1
MiPiaceParkResidence-185copy1
MiPiaceParkResidence-179copy1
MiPiaceParkResidence-171copy1
MiPiaceParkResidence-371copy1
previous arrow
next arrow
MiPiaceParkResidence-131copy1
MiPiaceParkResidence-100copy1
MiPiaceParkResidence-167copy1
MiPiaceParkResidence-122copy1
MiPiaceParkResidence-110copy1
MiPiaceParkResidence-164copy1
MiPiaceParkResidence-185copy1
MiPiaceParkResidence-179copy1
MiPiaceParkResidence-171copy1
MiPiaceParkResidence-371copy1
previous arrow
next arrow

OASPETII NOSTRI SCRIU:

Am sarbatorit frumosul eveniment in acest restaurant si suntem foarte multumiti de rezultatul final! Pe linga faptul ca sala este mare, luminoasa si spatioasa, am fost pur si simplu cuceriti de bucataria deosebita si deservirea impecabila!
Va multumim mult pentru implicare si pentru ca ati contribuit ca ziua noastra sa fie cu adevarat speciala!!!

Irina Popescu

Am avut ocazia de cîteva ori să lucrez la acest restaurant în calitate de Wedding Planner și de fiecare dată mă conving de profesionalismul personalului și administrației acestui local!!
Recomand cu mare drag și mai ales că recent a fost deschisă și o zonă verde super frumoasă pentru întîmpinare!!!! Mult succes în continuare și ne revedem la alte evenimente comune!!

Daniela Banar

Un local perfect pentru a petrece cele mai importante si de neuitat momente din viata!

Sergiu Munteanu

SUNTEM ȘI PE SOCIAL MEDIA

Dacă ți-a plăcut, fii prieten și lasă-ne o recenzie!

Iți Mulțumim!